Gustav..?

Här utmanar man gustav på ett vad, vinnaren av blogg tävlingen bjuder den andra på kebab, men inte då, gustav VÅGAR INTE!

Gustav =) säger:
när oddsen ser bättre ut ja
xD

Vilken fegis! håller ni inte med mig? :o

gaming :o

Jarå, då blir det en liten ulduar raid nudå (: inte helt fel! Ulduar är nog den bästa raiden i wotlk :p minst scourge och mest natur (:

Ulduar /\ :D

Gott

Var på nautilus och det var fan inte en enda person där :o lungt och skönt med andra ord! Sen när jag skulle gå därifrån, började dom spela en Cardigans låt och då kunde jag inte gå därifrån ju! Sen blev det en korv i baguette och en cola... Kanske borde sluta äta det efter att ha tränat, blir kanske sämre resultat :p 
tack (:

Oj!

Jag vaknade imorse, gjorde lite grejsimojs åt pappa så nu ska han köpa ett par hörlurar åt mig! :D fast nu blir ju nästa problem att jag har tappat bort min mobil och den gamla mobilen har knappt något minneskort... men men, jul snart (: det löser sig nog.    Sen upptäckte jag att jag hade haft 34 stycken olika "viewers" på min blogg, bara sen igår och blev jätte glad! hoppas nu att gustav inte har haft lika många :p


Här är hörlurarna också (:

Kvällen blev..?

Kvällen blev väll ganska as tråkig med att försöka göra "bloggen" sevärd... Jag förmodar att den är bland dom fulaste på hela blogg.se! Men men, den skulle ju faktiskt kunna vara värre, titta nu inte in på gustavs blogg!
GODNATT BLOGGEN <3
(ååh jag gillar fan att skriva söta kommentarer på slutet)

Välkommna I suppose

Det var en gång en mörk tråkigt och kall lördags kväll... klockan var 22.22 och "Gustav Isaksson" kom på att en blogg tävling vore rolig... så flest besökare den 30:de november vinner!
Någon som kanske har några bra tips på hur man gör för att få en fin blogg? ;) 

XoXo! ooh.. jag har alltid velat skriva sådär..


Tack.


RSS 2.0